Targ IloveHandmade

Targ IloveHandmade
Targ IloveHandmade

joi, 25 octombrie 2012

Va invitam la Targul de Sf. Dumitru la Muzeului Taranului Roman.


Târgul de Sfântul Dumitru 26-28 octombrie 2012


Coloritoria participa week-end-ul acesta de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului Taranului, la Targul de Sf. Dumitru.
In traditia noastra se spune ca in ziua de 26 octombrie, de Sfantul Dumitru (Samedru), se sfaraseste vara pastorilor, el este stapan peste iarna ce vine...

Mester(Esc)! pentru domniile voastre mesteri populari si artisti handmade din toate zonele tarii, care va vor incanta in aceste zile de sarbatoare cu diverse obiecte: ceramica, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii handmade, obiecte realizate din lana si crosetate, obiecte din os si sare, toate va invita intr-o lume aparte, a lucrusoarelor facute cu indemanare si mai ales mult drag! Pe aleea Samurcas, la intrarea din Parcul Kiseleff veti putea face o calatorie in timp, printre negustorii de antichitati care va prezinta obicte vechi si povestile lor.
Veti putea degusta la Piata Taraneasca de Sf. Dumitru produse naturale si produse traditionale: afumaturi din Galati, Arges si Sibiu, branzeturi de oaie, vaca sau capra din Arges, Galati, Tecuci si Sibiu, dulceturi, siropuri si zacusti muntenesti si moldovenesti, miere si produse apicole, paine in trei culori de la Targul domnesc, cofeturi si dulciuri: turta dulce din Pitesti, ciocolata de casa si Halvita de la Lipova, Cozonacul Bujor, prajituri de casa traditionale din Maramures si Buzau, dar si mancare gatita la fata locului de gospodine pricepute.

Pofticiosi sau iubitori de frumos, colectionari si amatori de arta si buna dispozitie, va asteptam pe toti, din 26 pana in28 octombrie, de dimineata pana seara, la Muzeul National al Taranului Roman !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu