Targ IloveHandmade

Targ IloveHandmade
Targ IloveHandmade

joi, 28 martie 2013

Va invitam la un nou targ - Piata Taraneasca la MTR, editia 1 – 29-31 martie 2013


Dragii nostri, COLORITORIA
 va invita la prima editie a targului 
“Piata Taraneasca – MesterEsti(Esti!?)”, care va avea loc la 
Muzeul Taranului Roman in perioada 29-31 martie 2013.

Ca deobicei, mesteri populari si artisti hand made din toate zonele tării, va vor incanta in aceste zile de primavara cu diverse obiecte: ceramică, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat,obiecte din lemn, bijuterii hand made, obiecte realizate din lana si crosetate, toate va invita intr-o lume aparte, a lucrusoarelor facute cu indemanare si mai ales mult drag!
Veti putea degusta:
Produse de post: halvita, turta dulce, halva, prajituri traditionale de post din Maramures, magiun de prune, nuci, miere si produse apicole, dulceturi, siropuri si zacusti, hribi sau ghebe la borcan din camari ca altadata, de pe vremea bunicilor, fasole sau varza la ceaun cu mamaliguta.
Produse naturale si produse traditionale: afumături din Galati, Arges si Sibiu, Tecuci, Bran: branzeturi de oaie, vaca sau capra, paine in culori cu sofran, cofeturi si dulciuri: ciocolată de casa, prajituri de casa traditionale din Maramures si Buzau, placinta intinsă de Turnu si plăcinte muntenesti: cu dovleac, mac, visine.
Veti regasi acea atmosfera cu ocazia unui  nou targ de weekend la Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, unde va asteptam de dimineata pana seara, in curtea interioara !