Targ IloveHandmade

Targ IloveHandmade
Targ IloveHandmade

joi, 17 februarie 2011

"Coloritoria" va invita duminica 20 Februarie la Ceainaria Serendipity



Bazarul de Dragobete iti aduce un Martisor!

"Coloritoria" va invita duminica 20 Februarie la Ceainaria Serendipity - unde participa in calitate de expozant la a 3-a editie a bazarului organizat cu ocazia sarbatorii romanesti de Dragobete.

"Bazarul va incepe la ora 11.00 si va tine pana la orele 18.00, interval in care veti avea ocazia să admirati si sa cumparati obiecte speciale, confectionate manual si să va relaxati intr-o atmosfera primitoare savurand un ceai aromat.

Bazarul de Dragobete de la Ceainăria Serendipity se adreseaza indragostitilor care doresc sa isi surprinda jumatatea cu un cadou original, lucrat manulal dar in acelasi timp sa se poata bucura de o experienta unica intr-un spatiu cald si familiar, lipsit de aglomeratia si agitatia centrelor comerciale. De asemnea, si anul acesta cei prezenti vor putea alege atat cadouri pentru el sau pentru ea dar si daruri ce pot fi oferite cu ocazia Martisorului.

Intrarea este doar 7 lei si include o cana cu un ceai aromat Crazy Love si posibilitatea de a castiga cateva premii la tombola."

PREMIILE LA TOMBOLA:

3 Vouchere de consumatie la Ceainaria Serendipity a cate 100lei

3 Vouchere pentru un tratament de rasfat: tuns, spalat si coafat din partea stilistei Cristina Toana (Salon Tendenze, zona Piata Victoriei).

3 Vouchere pentru: Astrograma personala, 30 minute de consultatie astrologica, cunoastere si descoperire individuala, din partea astrologului Roxana Ivanciu, la un ceai parfumat oferit de Ceainaria Serendipity.

+3 premii surpriza!


https://picasaweb.google.com/coloritoria/VineVinePrimavara#

https://picasaweb.google.com/coloritoria/InRitmulMuzicii#