Targ IloveHandmade

Targ IloveHandmade
Targ IloveHandmade

miercuri, 12 decembrie 2012

Coloritoria 
va invita la Muzeul Taranului Roman, la 
Targul Craciun Taranesc

14 - 16 decembrie 2012, in curtea MTR

Cauti ceva deosebit pentru zilele de Craciun, pentru cei dragi? Iti propunem sa vizitezi Targul CraciunTaranesc organizat de Piata Taraneasca in curtea interioara a Muzeului Taranului, unde va asteptam de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri.

Veti putea degusta la Piata Taraneasca produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun (sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi, branzeturi de oaie, vaca sau capra, Cozonacul Bujor, prajituri traditionale din Maramures), dar si produse de post: zacusti muntenesti si moldovenesti, dulceturi, miere si produse apicole, siropuri, paine in 3 culori de la Targul Domnesc, covrigi, turta dulce, varza cu mamaliguta sau fasole la ceaun.
In cadrul targlui Craciun Taranesc se va organiza si Festivalul Placintelor unde veti putea degusta: cozonaci Moldovenesti de Bujor, cozonaci din Targul Domnesc, Vatra Dornei – cu nuca, simpli, rahat, mac si de post, cozonaci pufosi, impletiti si cozonaci uriasi de 20kg.

Mester(Esc)! pentru domniile voastre mesteri populari si artisti handmade care va vor incanta in aceste zile de sarbatoare cu diverse obiecte pentru Craciun: ornamente pentru pom, felicitari realizate manual, ceramica, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii handmade, obiecte realizate din lana si crosetate, obiecte din lemn etc. Daca va e dor de atmosfera satelor si targurilor de odinioara va invitam la o calatorie printre obiectele de antichitati (cufere, mobilier, tablouri, bijuterii, carti, carti postale, patefoane si alte minunatii).
Va asteptam cu drag, intr-o lume aparte, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din 14 pana in 16 decembrie, la Craciunul Taranesc!
Intrarea libera!