Targ IloveHandmade

Targ IloveHandmade
Targ IloveHandmade

marți, 4 decembrie 2012

Duminica, 9 decembrie, va asteptam la Ceainaria Serendipity



Duminica de dupa Mos Niculae, Ceainaria Serendipity (Str. Dumbrava Rosie nr.12) va invita sa-i dam o mana de ajutor celuilalt mos iubit de noi, aducatorul Craciunului!

bazar Craciun 2012 02Spiridusii nostri – artizani priceputi – vor fi gazdele voastre, tentandu-va cu daruri minunate unicat pentru cei dragi. Aici, cu mic cu mare, puteti petrece o zi din ajunul sarbatorilor cumparand si admirand cadouri speciale, lucrate cu dichis, savurand ceai parfumat.

Bazarul este dedicat celor care isi doresc sa puna sub brad cadouri originale, evitand aglomeratia marilor magazine si a produselor de serie.

Anul acesta, la cea de-a cincea editie a evenimentului, veti putea alege acele obiecte unice care sa inspire cadoul ideal: podoabe, accesorii si decoratiuni, create cu suflet si pasiune de talentatii artisti.

Cum Craciunul inseamna nu numai cadouri, ci si cele mai placute surprize, va asteptam la tombola magica, in urma careia puteti castiga mai multe daruri din tolba plina a lui Mos Craciun. Se vor face extrageri la fiecare ora.
Intrarea este 7 lei si include o cana de ceai aromat si biletul de tombola.

Va asteptam cu drag!