Targ IloveHandmade

Targ IloveHandmade
Targ IloveHandmade

luni, 18 februarie 2013

Primul targ in 2013 - BAZARUL DE DRAGOBETE la Ceainaria Serendipity- va astepam cu drag!


Bazarul de Dragobete de la Ceainăria Serendipity se adresează îndrăgostiţilor care doresc să îşi surprindă jumatatea cu un cadou original, lucrat manual (handmade), dar, în acelaşi timp, să se bucure de o experienţă unică într-un spaţiu cald şi familiar, lipsit de aglomeraţia şi agitaţia centrelor comerciale. De asemenea, şi anul acesta cei prezenţi pot alege atât cadouri pentru el sau pentru ea, dar şi daruri ce pot fi oferite cu ocazia Mărţişorului.

Expoziţia cu vânzare de la Ceainăria Serendipity vă aşteaptă cu o mare varietate de produse handmade, de la mărţişoare delicate la bijuterii unicat lucrate cu migală, de la accesorii vestimentare originale la ceaiuri aromate şi vase pentru servirea ceaiului.


Vă invităm Duminică 24 Februarie să ne treceţi pragul pentru a participa la a 5-a ediţie a bazarului organizat cu ocazia sărbătorii româneşti de Dragobete. Bazarul începe la ora 10.00 şi ţine până la orele 18.00, interval în care aveţi ocazia să admiraţi şi să cumpăraţi obiecte speciale, confecţionate manual şi să vă relaxaţi într-o atmosferă primitoare savurând un ceai aromat

La intrare participanţii cumpără cu doar 7 lei o cană de ceai aromat Crazy Love din fructe exotice şi primesc cadou participarea la tombola cu premii tentante.

Vă aşteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu